marți, 15 iunie 2010

Blogatu.ro – recomandare personala


Blogatu.ro e un site pe care l-am descoperit de ceva vreme si pe care l-am urmarit din umbra, ca sa zic asa, pentru mai multe saptamani. Motivele pentru care il citesc sunt diverse, de la varietatea mare a continutului, pana la emisiunile in direct in care Blogatu analizeaza bloguri sau dezbate probleme aflate la ordinea zilei. Cel mai mult imi place ca nu intra in conflicte cu alti bloggeri si ca-si vede de treaba lui. Mai stiu si ca e destul de vechi in blogosfera si ca se pricepe sa analizeze gadgeturi. Ce-i drept, tema blogului lui nu e una dintre cele mai reusite, insa eu nu pun designul inaintea content-ului. Important e si ca promoveaza artisti, unul dintre acestia, Aldo Blaga, fiind „descoperit” recent si de catre Libertatea. Primul interviu dat de acesta a fost pentru Blogatu. Subiectele politice sunt tratate in emisiunile Blogatu LiveTV alaturi de deputati sau senatori.
In ceea ce priveste modul in care sunt concepute articolele, sunt de parere ca majoritatea sunt scurte si la obiect. Chiar daca posteaza unele clipuri de pe Youtube, acestea sunt in marea lor majoritate noi si de interes. Articolele sunt scrise cu o frecventa de aproximativ 5-6 pe zi.
Blogatu LiveTV e o initiativa unica, din cate stiu, in toata blogosfera romaneasca. Mai multe veti afla de pe Blogatu.ro.

Blogatu.ro – prezentare
Blogatu.ro este unul dintre cele mai cunoscute bloguri din Romania. A fost lansat in 2007 si acum are peste 6000 de articole publicate de autorul blogului sau membrii echipei. Acestia sunt in numar de 4: Marius, Cecilia, Catalin si Damian. Marius Calugaru este si autorul blogului si initiatorul emisiunilor Blogatu LiveTV. Aceste emisiuni trateaza subiecte precum blogosfera sau politica sau promoveaza tinerii artisti. Unul dintre acestia este Marius Baldovin, un tanar solist de muzica populara.
Blogatu.ro e un site deosebit de interesant si util, varietatea subiectelor fiind extrem de mare.
Cititi Blogatu.ro si spuneti-va parerea!

Niciun comentariu: