sâmbătă, 12 iunie 2010

Adriana bahmuteanu il ajuta pe Marius Baldovin,,Stiind situatia lui vreau sa il ajut,,

Marius Baldovin i multumeste Producatoriilor de la EtnoTv cat si noua Directoare Adriana Bahmuteanu

Marius Baldovin a apelat la Televiziunea EtnoTv - Pentru ca esti roman! sa il ajute sa fie cunoscut de oamnii fiind pe plan national aceasta televiziune,Marius a fost ajutat de producatori de la Etno tv cum ar fi la Emisiunea : Varzaneata de pe EtnoTv,Emisiunea,,Asa-i Hora la romanii'',,Hai la joc si voie buna'' fara sa plateasca un ban cum altii artisti/solisti platesc pentru a intra in emisiunii.
Marius Baldovin, nascut in Targu-Jiu, solist de muzica populara apeleza la noua Directoare a Televiziunii EtnoTv, pentru ajutorul acordat pentru emisiunea lui Lorenna,insa cand a auzit Adriana Bahmuteanu de situatia acestui solist a si acceptat cererea sa intre in Emisiunea,, Hai la joc si voie buna,, prezentata de Lorenna si Hayan pe Etno Tv.Filmarile vor avea Luni in Municipul Craiova printre care va fi si acest solist va participa in Emisiunea,,Hai la joc si voie buna,,.si Emisiunea va fi difuzata pe 19.06.2010 la EtnoTv.
Vreau sa le multumesc producatorilor cat si lui Adriana Bahmuteanu ca m-au ajutat sa imi indeplinesc visul de a canta pentru totii romanii si sa apar la un post national.

Niciun comentariu: