duminică, 6 noiembrie 2011

Dan Diaconescu isi regizeaza propriul atentat OTV cu autor fictiv Oprescu


Dan Diaconescu si Sorin Oprescu protagonisti in ”ATENTAT OTV” cel mai nou horror in regia lui Dan Diaconescu

Ne intrebam cu totii ce Dumnezeu are Dan Diaconescu cu Sorin Oprescu de nu-l mai slabeste de o luna si il tot face albie de porci la OTV, trecand peste faptul ca Oprescu a fost chirurgul care l-a operat cand i-a fost mai greu, iar atunci era “Sar’mana dom’ doctor, ce ma faceam daca nu ma operai, de era sa plec si din spital de panica sa nu-mi plesneasca apendicul in spatiul burtii si sa iasa un mare caz de aici, tocmai bun pentru televiziunile serioase, ca eu eram dus cu tot cu OTV?!”.

Dupa aia ne-am mai intrebat de ce magarusul Diaconescu nu se documenteaza bine, macar, cand umfla gogosile despre Oprescu si nici macar nu se intereseaza cum o cheama pe nevasta fiului primarului, Mircea, si tot se ia de ea, nopti la rand, si ii zice Smaranda cand pe ea o cheama, de fapt, Ilinca. Nici macar de atat nu e in stare, sa-si gaseasca niste documentaristi buni, ca sa nu il faca de ras.

Dan Diaconescu, marele filantrop care isi distruge angajatii

Dar cum sa-si gaseasca oameni buni de televiziune cand, de fapt, nici pe aia pe care ii are nu-i plateste. Ii lase sa se faca de ras for free, nici bani de bilet de tramvai nu le da, sa se intoarca pe la casele lor, dupa ce injura toata noaptea pe unul si pe altul la OTV.

Un caz concret este Tudor Barbu. Ce sef dement l-ar lasa pe un bolnav de cancer sa piarda noptile urland la luna, in picioare, in direct, in fata camerelor? Si impotriva cui?! Tocmai a unui doctor…?! Ce suflet are in el Diaconescu sa-l frece pe Tudor Barbu noapte de noapte, de-i ies ochii din cap, cand stie prea bine in ce situatie este amaratul, cu problema lui de sanatate? Acesta este Dan Diaconescu, liderul popular, haiducul care ia de la boieri si da la saraci? Ingrozitor de gaunoasa toata aceasta poveste si atat de stridenta.

Pe Diaconescu nu-l mai crede nimeni si crapa de draci

Mai bine zis “ne intrebam” inainte sa ne plictisim de noul serial otevist care ne tot promite mari dezvaluiri in legatura cu Primarul si care nu are nici cel mai mic succes la public, avand in vedere ca Oprescu nu-i da satisfactie lui Diaconescu. Acum nu ne mai intrebam, ca stim. Stim si ce vrea Diaconescu, si ce vrea Gusa, si ca, daca nu iese ce si-au propus, macar audienta sa iasa. Si, mai ales, stim ce urmeaza sa se intample: un atentat inchipuit impotriva sefului OTV, Dan Diaconescu, care atentat ar porni de la Primaria Capitalei, Diaconescu s-ar salva printr-o minune, televiziunile ar urla la aflarea “dovezilor” iar Oprescu ar fi ridicat de DNA, exact cum a promis Gusa. Diaconescu, intr-un interviu pentru Evenimentul Zilei vorbea despre caracterul mafiot al activitatii primariei. Iar Cozmin Gusa, traseistul sef al subpoliticii romanesti, ameninta si el ca primarul va urma sa fie ridicat de procurori.

Nu va fi niciun atentat la Diaconescu, dar mai conteaza?!

De aici, scandalul va evolua rapid – Diaconescu va relua in direct, la toate posturile, acuzatiile formulate impotriva primarului, pe care le va prezenta drept initiator al atentatului. Sicana va continua si asupra mai multor apropiati ai primarului, precum si asupra multor oameni din primarie. Televiziunile se vor inghesui sa preia laturile oteviste, iar Sorin Oprescu ar fi definitiv compromis, fara vina.

Este cunoscut faptul ca il simpatizam pe independentul Sorin Oprescu si nu ni-i dorim la Primarie nici pe Vanghelie si nici pe Elena Udrea. Il vrem pe Oprescu, chiar daca are o iubita, doctorita cu carte, macar e discret si domn si nu a saltat-o in politica precum a facut Basescu cu Udrea.


Redactor : Marius Baldovin

Niciun comentariu: