luni, 7 noiembrie 2011

Bentley-ul lui Dan Diaconescu, la apă!

Limuzina de 200.000 de euro a patronului OTV a ajuns în râul Dâmboviţa, după ce şoferul vedetei a scăpat controlul maşinii

S-a dus să se închine la moaşte, dar sfinţii n-au ţinut cu el. Patronul OTV, Dan Diaconescu, a rămas fără limuzina Bentley, după ce şoferul a plonjat cu ea în râul Dâmboviţa. Bolidul de 200.000 de euro a fost scos din apă plin de noroi, cu geamurile sparte şi avariat grav în faţă.

Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 03.00, un tânăr de 25 de ani se afla la volanul lumuzinei Bentley a afaceristului.

În dreptul unei intersecţii din centrul Bucureştiului, unde se află un pod peste râul Dâmboviţa, tânărul a pierdut controlul maşinii, nu a virat stânga, aşa cum trebuia, s-a dus drept înainte, a rupt bordura, gardul podului şi a sărit în apa rece şi murdară.

În dreapta, se mai afla un tânăr de 23 de ani. Cei doi pasageri au ieşit singuri din maşină, iar la sosirea echipajului SMURD au fost duşi la spital, pentru analize.

Şoferul, care s-a recomandat în faţa poliţiştilor drept producător la OTV, nu consumase alcool, dar i s-au luat probe de sânge.

Maşina a fost scoasă din apă de către o firmă de tractări auto, cu ajutorul unei macarale. Muncitorii au fost nevoiţi şi să spargă şi o parte din geamurile limuzinei.

Diaconescu a declarat pentru Mediafax că „şoferul luase maşina să îi bage benzină şi să repare o problemă la un scaun. În dreapta, era un apropiat ale acestuia, nu-l cunosc".

De asemenea, patronul OTV spune că şoferul a încercat să evite o maşină care se îndrepta spre el şi că limuzina sa este asigurată. În prezent, Bentley-ul este „un ghem de fiare", a mai spus Diaconescu.

A rupt parapetul. Din cauza vitezei mari, maşina a rupt cu totul parapetul şi gardul podului









Redactor : Marius Baldovin

Niciun comentariu: