marți, 10 ianuarie 2012

Florin Salam, snopit în bătaie de interlopi!

Şoc în lumea manelelor! Cel mai important nume al genului, Florin Salam, a fost agresat într-un club bucureştean de membrii unui cunoscut clan interlop. Cântăreţul a ieşit foarte şifonat din altercaţie, însă a refuzat să meargă la medic.
Evenimentul a avut loc cu două seri în urmă, duminică, într-un club de manele din centrul Bucureştiului. Conform unor martori oculari, Florin Salam a mers acolo pentru a susţine un concert, însă s-a trezit înconjurat de interlopii care sunt şi patroni ai respectivului local. Aceştia i-au reproşat “prinţului manelelor” că nu le este fidel, adică a acceptat să cânte şi pentru clanuri rivale, ceea ce reprezintă o gravă ofensă la adresa autorităţii lor. Ei nu s-au limitat însă la a-l ameninţa pe Salam, ci au vrut să-i şi aplice o corecţie fizică, pentru a se face mai bine înţeleşi. Martorii spun că Salam ar fi fost pus jos şi “jucat” pur şi simplu în picioare, cu toate că nu dădea semne că ar vrea să riposteze. Altercaţia a durat câteva minute, timp în care nimeni nu a intervenit, după care cântăreţul s-a ridicat şi a plecat acasă, cu promisiunea că nu le va mai ieşi din cuvânt patronilor. Cu toate că era destul de şifonat, Salam a refuzat să meargă la un spital pentru a i se acorda primul ajutor. De asemenea, ieri nu exista nici o plângere la poliţie, ca şi cum incidentul nici măcar nu ar fi existat. Până la închiderea ediţiei, Florin Salam nu a putut fi contactat.


Adi Minune, agăţat în cuier şi luat la ţintă cu cutii de energizante

Celebrul manelist Adi Minune a avut parte de clipe de groază în anul 2006, după ce a fost chemat să-i cânte celebrului Ioan Clămparu. “Aventura” a avut loc la Madrid, Spania, în “bârlogul” interlopului, a povestit la vremea respectivă un locotenent de-al mafiotului. Potrivit acestuia, Minune a fost agăţat într-un cuier şi bătut cu cutii goale, după ce ar fi pretins mai mulţi bani. “La un moment dat, ne-a cerut bani ca să rămână mai mult, fiindcă naşu’ (n.r. - Clămparu) convenise cu el o anumită oră! L-am agăţat într-un cuier şi l-am luat la ţintă cu cutii goale de băuturi energizante. Îi dădusem un munte de bani şi făcea mofturi!”, a susţinut la vremea respectivă, un interlop. Ulterior, Adi Minune a negat că ar fi fost umilit.


Niciun comentariu: