marți, 3 august 2010

Marius Baldovin sustine ca Dan Diaconescu ia alegeriile de presedentie


Marius Baldovin sustine ca Dan Diaconescu ia alegeriile de presedentie


Solistul de muzica etno Marius Baldovin sustine ca patronul de la OTV, fiind capabil sa ia alegeriile care vor veni.Patronul OTV si el sustine ca v-a lua si e convins ca nu are banuieli ca va pica din presedentia.Ieri solistul a avut intalnire cu Dan Diaconescu au vorbit despre Partidu Poporului pe care patronul de la OTV la infiintat in anul 2010, cum merge demersurile la acest partid.
Dan Diaconescu vrea ca in Romania sa fie totii egal sa avem aceleeasi drepturi,nu unu sa aiba mai mult si altu nimic .Dan Diaconescu spune...,, Vreau ca romanii sa traiasca bine''.
Considerand Dan Diaconescu aceasta vorba spusa de el pentru ca Romanii sa traiasca bine, si sa fie fericiti Dan Diaconescu i acorda cat si solistului Marius Baldovin fiind consilier la Partidul Poporului pe Gorj, o opinie sa spuna despre Partid.
Sunt sigur ca Romanii ma voteaza pentru ca eu vreau sa fie atat in Romania bine,pentru oamenii care nu au ce pune pe masa o paine, considera patronul OTV cat si Presedinte la Partidul Poporului.
Marius Baldovin sustine acest Partid ca va lua pentru ca noi suntem formatii a fii oamenii bunii ca Romanii sa le fie bine, sa i ajutam la bine si la rau.

Niciun comentariu: